Ana SayfaKent Müzesi Ziyaretciler ⁞ Kent Müzesi Afyon a Örnek Oluyor 07 Nisan 2013
Kent Müzesi Afyon a Örnek Oluyor 07 Nisan 2013 (07.04.2013 )

İNEGÖL KENT MÜZESİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR (07 NİSAN 2013)
Kent Müzesi Örnek Olmaya Devam Ediyor
Afyonkarahisar’da kent müzesi kurmak isteyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve beraberindeki 12 kişilik heyet bu anlamda ilk ziyaretlerini İnegöl Kent Müzesi’ne gerçekleştirdiler. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında heyet İnegöl Kent Müzesi’ne hayran kaldı.
Ziyaretin akabinde bir açıklama yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehirlerine bir kent müzesi kazandırmak istediklerini ve konuyla ilgili ÇEKÜL Vakfı ile iletişime geçtiklerini kaydetti. ÇEKÜL Vakfının da İnegöl’ü örnek alabilecekleri yönündeki tavsiyelerini dikkate alarak hemen İnegöl’e ziyaret gerçekleştirmek istediklerini belirten Çoban, gördükleri manzara karşısında çok etkilendiklerini belirterek başta Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik etti.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, kendilerini İnegöl’de ağırlamaktan son derece memnun olduğunu belirterek, yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diledi.
Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaretin anısına İnegöl’ün değerlerinin işlendiği bir plaket takdim etti.

» Asya Kıtasında bulunan ülkelerin büyükelçileri Müzemizde.08.11.2017